Άννα Μπεζάν: «Γνωστός παραγωγός με προσέγγισε για ρόλο και με πλησίασε ερωτικά, τον έχω μπλοκαρισμένο»

Στο πλατό της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε η ηθοποιός Άννα Μπεζάν, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, 8 Λέξεις. Η ίδια αποκάλυψε στην Ελένη Τσολάκη την ερωτική προσέγγιση που δέχτηκε από γνωστό παραγωγό, με πρόφαση τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει.

«Μια φορά με έχει προσεγγίσει κάποιος με τέτοιο τρόπο κι έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Όλο αυτό είναι στο πλαίσιο του #metoo.

Ξεκίνησε η συζήτηση με έναν γνωστό παραγωγό, ο οποίος μου είπε το πόσο πολύ με θαυμάζει και το πόσο δυνατή είμαι, που έχω περάσει δύσκολα στο παρελθόν και όλα αυτά. Μετά πήγε στο ερωτικό που με έφερε σε αμηχανία, αλλά ταυτόχρονα δε μπορούσα να πω κάτι. Με προσέγγισε σε κάτι τόσο ευαίσθητο, να μου την πέσει μέσω της δουλειάς ναι» είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

«Είπα όχι στη συνεργασία μας, δεν ξαναμίλησα. Τον έχω ακόμα μπλοκαρισμένο. Δεν ήταν άμεσος ο τρόπος, αλλά το έμμεσο είναι ίσως χειρότερο, γιατί δεν μπορείς να αντιδράσεις με κάποιον τρόπο. Συμβαίνει πολύ αυτό στον χώρο της υποκριτικής» πρόσθεσε η Άννα Μπεζάν.

Δες όλη την εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν στο Open Weekend:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164