Ανθή Βούλγαρη: Με δάκρυα στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της – «Κλαίω όλη μέρα»

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν δυο ημέρες η Ανθή Βούλγαρη και το πρωί της Πέμπτης βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου. 

Συγκινημένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega μίλησε για τη γέννηση του γιου της και την ευτυχία που βιώνει τις τελευταίες ώρες.

«Ήρθε ο πρίγκιπάς μας! Όλα είναι καλά! Είμαι ένας άνθρωπος που δεν συγκινούμαι πολύ εύκολα, θα σας πω ότι δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα, δεν υπάρχουν λόγια. Είμαι με το μωρό αγκαλιά και κλαίω όλη μέρα. Τον κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι μοναδικό. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να γίνω μαμά» εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη και ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164