Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το καλοκαίρι πήγα σε 10 οντισιόν και με απέρριψαν σε όλες»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου συμμετέχει και φέτος στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Γη της Ελιάς» και με αφορμή τον ρόλο της ως Ιουλία βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 14/10 καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε, πέρασε από 10 οντισιόν ωστόσο απορρίφθηκε και από τις 10 ενώ μίλησε και για την επιλογή της να έχει πάντα και παντού μαζί της τον γιο της.

«Το καλοκαίρι πρέπει να έκλεισα 10 οντισιόν και είχα 10 απορρίψεις. Με επηρεάζει τόσο όσο, εκείνη τη στιγμή. Παλιά με επηρέαζε πάρα πολύ, πλέον όχι. Είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Δε μπορώ να κάνω κάτι. Και η επιτυχία όμως, και να με πάρουν να μου πουν ότι πήρα το ρόλο, κρατά για δευτερόλεπτα, μετά η αγωνία σου συνεχίζει για την επόμενη μέρα. Δεν είμαστε μια σταθερή δουλειά» ανέφερε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Ο γιος μου είναι συνεχώς μαζί μου. Με βοηθάει και η μαμά μου αλλά θέλω να είναι μαζί μου Θεωρώ πολυτέλεια αυτό που μου συμβαίνει γιατί έχω γύρω μου πολύ ωραίο κλίμα στις δουλειές μου. Είναι προϋπόθεση για μένα ότι όπου πάω πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν και το έχουν αγκαλιάσει. Η δουλειά μου, η φύση της έχει πολλά κενά, διαλείμματα. Είναι σαν να τα κάνω και τα δύο ταυτόχρονα. Και είναι και ο θηλασμός εκεί», είπε σε άλλο σημείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164