Site icon TLIFE

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το να γίνω μαμά ήταν κάτι που το ήθελα και το προσπάθησα πολύ»

Για τη γέννηση του γιου της και τις προσπάθειες που έκανε μέχρι να γίνει μητέρα μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου το μεσημέρι της Πέμπτης 5/9 στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Τελευταία φορά με είδατε πριν 1,5 περίπου χρόνο. Δεν είχα εκδηλώσει δημόσια την επιθυμία μου να κάνω παιδιά, αλλά το προσπαθούσα. Όταν είχα έρθει σε εσάς ήμουν στην προσπάθεια, και δεν ήμουν και πολύ καλά. Ήταν κάτι που το ήθελα και το προσπαθήσαμε πολύ… Δε το ήξερε κανείς άλλος πέρα από εμένα και τον σύντροφό μου ότι το προσπαθούσαμε. Ο πρώτος άνθρωπος που είπα ότι είμαι έγκυος ήταν η μαμά μου και ο αδελφός μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν συνέβη…» αποκάλυψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Σε άλλο σημείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέφερε, «Πριν το παιδί μου ήμουν ένας άνθρωπος πολύ φιλόδοξος, πολύ εργατικός, ταγμένη στη δουλειά μου.  Συνεχίζω να είμαι, αλλά αν κάποιος με ρωτήσει αν θέλω το Όσκαρ, θα πω ότι το Όσκαρ είναι το παιδί μου. Η δουλειά και η φιλοδοξία παραμένει. Είχα πει στην ηλικία που είμαι, ότι αν γίνω μαμά, θέλω να μπορώ να το παίρνω στη δουλειά για να μη χάνω ώρες… Έχω την τύχη να είμαι σε μια παραγωγή που το στηρίζει αυτό».

© 2024 tlife.gr