Site icon TLIFE

Αντίνοος Αλμπάνης για το σχόλιο στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήταν άκομψο αυτό που έγραψα, όλος ο κόσμος θύμωσε»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», με αφορμή το αποψινό τελευταίο επεισόδιο του Maestro. Ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε τον ηθοποιό για το πρόσφατο σχόλιο που έκανε για την Ζήνα Κουτσελίνη, το οποίο έγινε viral στα social media.

«Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα» είχε γράψει ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Δε με φιλτράρω πολύ, το θυμικό των ανθρώπων δεν είναι καλός σύμβουλος και επειδή συμβαίνουν μονίμως πράγματα που μας εξωθούν στα άκρα, πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην επιτρέπουμε σε αυτό που μας συμβαίνει εκείνη την ώρα να οδηγεί την σκέψη και την έκφρασή μας. Κάνω λάθη, μπορεί να είμαι άγαρμπος αλλά προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος γίνεται« ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή του Mega.

«Ζούμε σε βαθιά δυστοπικούς καιρούς για να ασχολούμαστε και να σπαταλάμε χρόνο για αποψούλες του κάθε Αλμπάνη στο Twitter. Αυτό που γίνεται αυτήν την στιγμή με τις γυναίκες στη χώρα μας είναι κάτι το οποίο δε θα φανταζόμουν ποτέ. Το ότι έχουμε κάθε μέρα μια περίπτωση κακοποίησης είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίζει βαθιά. Οι άνθρωποι οι οποίοι εκτιθέμεθα στα ΜΜΕ έχουμε μια τεράστια ευθύνη για αυτά που λέμε. Ας σκύψουμε πάνω από το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει αυτήν την στιγμή, δεν έχουν καμία αξία οι δικές μου γνώμες και δε θα επηρεάσουν και κανέναν. Το πρόβλημά μας είναι άλλο και είναι αλλού. Προφανώς και ήταν ένα άκομψο σχόλιο. Όλος ο κόσμος θύμωσε με αυτά που άκουσε. Ας κριθώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτήν την στιγμή».

 

© 2024 tlife.gr