Αντώνης Καφετζόπουλος: “Ξέραμε ποιοι είχαν κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο” – Γιατί δεν είναι μέλος του ΣΕΗ;

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου ενώ αποκάλυψε το λόγο που δεν είναι μέλος του ΣΕΗ. 

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής: “Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά, εξού και μετρούνται στα δάχτυλα του ενός άντε των δύο χεριών. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά.

Έχετε ακούσει ποτέ για τον Φέρτη ή τη Δανδουλάκη να έχουν συμπεριφερθεί άσχημα σε κάποιους; Για όνομα του Θεού. Λίγο πολύ, όλοι ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά στο χώρο, κακοποιητική. Αυτά τα ξέραμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες”.

Για τον λόγο που δεν είναι μέλος του ΣΕΗ: “Εγώ δεν είμαι μέλος στο ΣΕΗ. Δεν το θεωρώ ηθικό να είμαι ταυτόχρονα πρωταγωνιστής θιάσου και να έχω μία οικονομική σχέση με τον επιχειρηματία, που δεν είναι του απλού μισθωτού, και να είμαι σε ένα Σωματείο που παλεύουν για μια καλύτερη σύμβαση και έναν καλύτερο μισθό. Είναι υποκριτικό να είμαι εκεί”.

Δες το βίντεο: 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164