Site icon TLIFE

Αντώνης Κανάκης για Στέφανο Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη»

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε στο «Ράδιο Αρβύλα» την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να ανέβει στα τρακτέρ κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους αγρότες. «Άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή των σχετικών αποσπασμάτων, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε αμέσως μετά την προβολή των αντίστοιχων βίντεο ο Αντώνης Κανάκης.

«Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης και αναρωτήθηκε καταλήγοντας:

«Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr