Στο T-live

Αντώνης Ρέμος: «Ξεθάφτηκε» το εκκλησάκι που είχε μπαζωθεί στη βίλα του στη Μύκονο – Οι πρώτες εικόνες

Εικόνα από το εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης που βρισκόταν στη βίλα του Αντώνη Ρέμου στην παραλία του Φωκού στη Μύκονο, που είχε «θαφτεί» με χώμα, παρουσίασε το T-live και η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη.  

Όπως αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Αισθητικής, Καθημερινότητας και Αδειοθετήσεων του δήμου Μυκόνου, Δημήτρης Κουτσούκος, το εκκλησάκι ξεθάφτηκε και επέστρεψε στην αρχική του μορφή,  να δεσπόζει στην κορυφή του λόφου, αποτελώντας στολίδι για την παραλία της Μυκόνου.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου που είχε πάει εκεί για μπάνιο και μου είπε ότι το ξεθάψανε το πρωί σήμερα. Πήγαν νωρίς το πρωί και μέχρι 9-10 η ώρα ήταν ξεθαμμένη. Πήγαν πολύ νωρίς. 

Δεν ξέρω με ποιανού ενέργεια έγινε… Μάλλον από την εκκλησία. Δεν είμαι σίγουρος ή από τον ιδιοκτήτη, δεν ξέρω ποιος. Απλώς μου είπαν, το είχαν σκεπάσει με ξύλο πρώτα και μετά είχαν βάλει το χώμα και γι’ αυτό η εκκλησία είναι άθικτη. Από εκεί που έβγαλα το βίντεο και τις φωτογραφίες φαίνεται ότι είναι μια χαρά η εκκλησία. Το ίδιο άτομο την έθαψε και την ξέθαψε, εργάτης εννοώ, απ‘ ό,τι μου είπε ο φίλος μου. Και πήγα και εγώ, ήθελα να δω και χάρηκα που ξαναείδα το εκκλησάκι» δήλωσε ο κ. Κουτσούκος στον Alpha.

Με χαρά υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού των ανέμων αυτή την εξέλιξη.

«Αισθάνθηκα, μόνο από μακριά που πήγαινα κοντά και την είδα… Είναι πανέμορφο εκκλησάκι, από ό,τι βλέπετε και εσείς, και ομορφαίνει και την περιοχή. Είναι εκεί στα βράχια πάνω, στα σκούρα βράχια. Με έκανε και αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα που είχα δει όταν την είδα θαμμένη και σκεπασμένο τον σταυρό» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούκος. 

Όπως είχε γίνει γνωστό από το ρεπορτάζ του T-live, το εκκλησάκι  που ήταν θαμμένο κάτω από τόνους χώμα,  ανήγειρε o Αντώνης Ρέμος  και βρίσκεται εντός  της βίλας του, στο οικόπεδο που από κοινού έχουν με τον συνεργάτη και φίλο του, Κώστα Πηλαδάκη.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε αγοράσει την πολυτελή βίλα το 2010, σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα της εποχής, το αντίτιμο ανήλθε στο ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Η σύζυγος του τραγουδιστή Υβόννη Μπόσνιακ, το περασμένο καλοκαίρι, πόζαρε μπροστά από το επίμαχο εκκλησάκι, έξω από τη βίλα τους στη Μύκονο (βλέπε εξωτερική φωτογραφία)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164