Απίστευτη ιστορία: Γιατρός με κορονοϊό έτρεξε στο νοσοκομείο για να διασωληνώσει ασθενή επειδή δεν υπήρχε άλλος – Τι λέει στο T-Live (video)

Ένας 32χρονος νόσησε με covid-19 στο χωριό Ραπτόπουλο και χρειάστηκε διασωλήνωση, ωστόσο δεν υπήρχε διαθέσιμος γιατρός για να το κάνει στο νοσοκομείο του Καρπενησίου. Οι δύο γιατροί στο νοσοκομείο είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό και ο τρίτος δεν είχε την εμπειρία της διασωλήνωσης. Έτσι λοιπόν, εκλήθη ο γιατρός παθολόγος, Ιωάννης Πέτρου από το σπίτι του, όπου βρισκόταν λόγω covid, να κάνει τη διασωλήνωση.

Σήμερα, ο ίδιος μίλησε στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως δήλωσε, βρέθηκε θετικός γύρω στις 23-24 Νοεμβρίου μετά από μία τριήμερη εφημερία, έχοντας συμπτώματα: υψηλό πυρετό, μυαλγίες και κατάπτωση.

«Τις τελευταίες μέρες αισθανόμουν σαφώς πολύ καλύτερα. Όμως, το προηγούμενο βράδυ είχα κάνει τεστ το οποίο ήταν θετικό και το πρωί προχθές με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν: “Κύριε Πέτρο έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο συνάδελφος σας έχει καταρρεύσει, έχουμε ένα σοβαρό περιστατικό και πρέπει να έρθετε”. Απλά τους είπα ότι είμαι θετικός για να μην δημιουργηθούν γκρίνιες και προβλήματα. Δεν το σκέφτηκα. Δεν μπορούσα να κάνω δεύτερες σκέψεις. Δεν γινόταν» είπε χαρακτηριστικά.

Δες όλα όσα δήλωσε στο T-Live:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164