Site icon TLIFE

Απόστολος Γκλέτσος: «Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνω πίσω αν κατέβει ο Τσίπρας»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο Action 24 για την απόφασή του να βάλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησής τους, με την οποία δήλωσε «παρών» στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν θα κατέβει ο Απόστολος Γκλέτσος, απάντησε: «Ναι, το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπική ατζέντα πρώτα από όλα, αλλά με το ότι -επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία περιδίνηση κι αυτό το ξέρουμε όλοι-, θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες, κυρίως για την ενότητα και για την επόμενη μέρα».

«Οι αριθμοί και τα μαθηματικά μού επιτρέπουν να πω ότι αν η βάση το θέλει μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα, να είμαι επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Όσο για το αν διαθέτει τον απαιτούμενο μηχανισμό ώστε να θέσει υποψηφιότητα, ο Απόστολος Γκλέτσος υπογράμμισε: «Έχω κάνει επτά εκλογές, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα» και επεσήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν απολύτως ακατάλληλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ψήφισα και τον στήριξα μέχρι ένα σημείο που από εκεί και πέρα, άρχισα να κατά πόσο ακατάλληλος είναι για την πολιτική. Δεν καταλάβαινε τι λέει. Έβγαινε κι έλεγε πράγματα, που αν τα αθροίσεις, βλέπεις ότι δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Δεν μπορούσε να είναι αρχηγός αριστερού κόμματος, έκανε επίδειξη πλούτου καθημερινά στα κανάλια».

© 2024 tlife.gr