Για πρώτη φορά!

Απόστολος Λύτρας: Tο άγνωστο μπλόκο της αστυνομίας λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όσον αφορά στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, όπου ο Απόστολος Λύτρας κατά παραδοχή του άσκησε σωματική βία εις βάρος της 37χρονης συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Νίκος Συρίγος, λίγο μετά την αποχώρησή τους από το εστιατόριο αλλά και τον ξυλοδαρμό, η αστυνομία σταμάτησε το πολυτελές αμάξι του ποινικολόγου.

Ο Απόστολος Λύτρας στο δρόμο της επιστροφής τους προς το σπίτι στο Γέρακα χρησιμοποίησε την Αττική Οδό, εκεί οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να υποβληθεί σε αλκοτέστ με την σύζυγό του να είναι αιμόφυρτη δίπλα του.

Το ρεπορτάζ του Νίκου Συρίγου αναφέρει ότι ο Απόστολος Λύτρας ατάραχος άνοιξε την πόρτα και πλησίασε τους αστυνομικούς για να υποβληθεί στο τεστ το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει μηδενική ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ότι η σύζυγός του που καθόταν δίπλα του ήταν αιμόφυρτη, κι αυτό γιατί τα τζάμια του πολυτελούς οχήματος είναι φιμέ και τα καθίσματα έχουν αρκετή κλίση προς τα πίσω.

 

Όσον αφορά στην αντίδραση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη, αφού όπως έχει περιγράψει και στις Αρχές την στιγμή εκείνη κατάπινε το αίμα από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχθεί και βρισκόταν σε απόλυτο σοκ.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164