Απόστολος Λύτρας: Αυτό είναι το πολυτελές σκάφος του – Η συντήρησή του απαιτεί πάνω από 10 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο

Το παζλ της πολυτελούς ζωής του Απόστολου Λύτρα, που με τίποτα δε μαρτυρούσε τα χρέη και τους πλειστηριασμούς, εκτός από τα ακριβά αυτοκίνητα, τα πούρα και τις κοσμοπολίτικες διακοπές, συμπλήρωναν τα ταξίδια με το ιδιωτικό του γιοτ, το οποίο δημοσίευε συχνά πυκνά στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το όνομα του σκάφους του ήταν Απαλούζα… Και οι λάτρεις των γουέστερν ίσως θυμηθούν την ομώνυμη ταινία του 1966 με πρωταγωνιστή τον Μάρλο Μπράντο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live, πρόκειται για μια μικρή θαλαμηγό, 13 μέτρων. Το Άζιμουτ 43 όπως είναι το μοντέλο του, έχει σταματήσει πλέον να κατασκευάζεται και να διατίθεται στην αγορά.

Η εκπομπή του Alpha παρουσίασε εικόνες είναι από ένα σκάφος αντίστοιχου μοντέλου και μιλούν από μόνες τους. Πολυτέλεια, κομψός σχεδιασμός και άνεση συνδυάζονται άψογα. Η Απαλούζα του Απόστολου Λύτρα διαθέτει μια μεγάλη καμπίνα με διπλό κρεβάτι και μια δεύτερη με 2 μονά, ώστε να φιλοξενείται όλη η οικογένεια.

Το κατάστρωμα είναι στρωμένο με ξύλο και διαθέτει άνετους καναπέδες με ανοιχτόχρωμα μαξιλάρια και τραπέζι. Είναι εκεί που φωτογραφιζόταν ο γνωστός ποινικολόγος κάνοντας ηλιοθεραπεία…

Το κάθισμα του καπετάνιου είναι επενδυμένο με δέρμα, όπως και το τιμόνι, ενώ διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα πλοήγησης που εξασφαλίζουν ασφαλές ταξίδι. Η πολυτέλεια συνεχίζεται και στο εσωτερικό του.

Η μεγάλη καμπίνα θυμίζει σουίτα ξενοδοχείου. Διαθέτει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και είναι ολόκληρη επενδυμένη με ακριβό ξύλο. Μεγάλα παράθυρα περιμετρικά με υπόλευκες κουρτίνες και ένα μεγάλο στρογγυλό παράθυρο στην οροφή γεμίζουν τον χώρο με άπλετο φυσικό φως.

Δες πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη:

Η οικογένεια Λύτρα έχει περάσει αμέτρητες στιγμές αναψυχής πάνω στο σκάφος, αφού ο γνωστός ποινικολόγος λάτρευε τις πολυτελείς διακοπές εν πλω. Μια σύγχρονη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ένα μεγάλο σαλόνι προστίθενται στις ανέσεις του σκάφους.

Με τον γνωστό ποινικολόγο στη φυλακή και τη σύζυγό του να προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον ίδιο, το σκάφος του Απόστολου Λύτρα θα παραμείνει αγκυροβολημένο κρατώντας κλεισμένες στο αμπάρι του τις ευχάριστες στιγμές της οικογένειας, πριν ο 52χρονος δικηγόρος έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164