Απόστολος Λύτρας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς την άκουσα» – Η αδημοσίευτη συνέντευξη

Αδημοσίευτες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια στο «Χαμογέλα και πάλι» και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 23 Ιουνίου στην εκπομπή του Mega.

Τότε, ο γνωστός ποινικολόγος που σήμερα είναι προφυλακισμένος για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και για τη μετέπειτα παραβίαση των περιοριστικών όρων, μιλούσε με πολύ όμορφα λόγια για τη σχέση του με τη δικηγόρο.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Γι’ αυτό και προσπαθώ όταν έχω χρόνο να τον περνάω στο σπίτι. Περνάω ωραία στο σπίτι με τη Σοφία, αλλά και με τα παιδιά μου. Μαγειρεύουμε ο ένας για τον άλλον, είναι καλή μαγείρισσα, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω και προσπαθώ να τη βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη», έλεγε ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας σημείωνε επίσης: «Στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητάμε τα θέματα της δουλειάς μας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, τα αφήνουμε έξω, όσες φορές είναι εφικτό. Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος και μέσα στο γραφείο τα έχουμε βρει, δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα κι έχουμε άριστη συνεργασία. Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς την άκουσα. Έχω αρνηθεί να αναλάβω κάποιες υποθέσεις και έπαιξε ρόλο εκείνη. Την άκουσα και δεν ανέλαβα συγκεκριμένες υποθέσεις, είχε δίκιο!».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164