Απόστολος Λύτρας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Μιλούσα μαζί της όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Μετά την απάντηση «φωτιά» της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ο Απόστολος Λύτρας επανήλθε με νέες δηλώσεις στη δημοσιογράφο Ρία Τσοχαντάρη και στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο γνωστός ποινικολόγος, έξι ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ξεσπά για τα όσα έχουν ειπωθεί ενώ αποκαλύπτει ότι είχε επικοινωνία με την 37χρονη πρώην σύζυγό του όσο βρισκόταν στη φυλακή, τονίζοντας πως όφειλε να πει στην ανήλικη κόρη τους να τον πάρει ένα τηλέφωνο.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω μία επικοινωνία με το παιδί μου, να διανυχτερεύει το παιδί μου μαζί μου. Είμαι ένας καλός μπαμπάς, το ξέρει πρωτίστως η πρώην σύζυγός μου, το ξέρει πρωτίστως το ίδιο μου το παιδί και τα μεγάλα μου παιδιά. Το παράπονό μου είναι ότι η πρώην σύζυγός μου όφειλε να βάλει μόνη της το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο. Εγώ δε μπορούσα με βάση όπως έχει βγει το βούλευμα. Είχα κι αυτήν την εντολή από τον δικηγόρο μου. Παρότι επικοινωνούσα καθημερινά με το παιδί μου, όπως είχα επαφή και με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μου μίλαγε κανονικά. Και μάλιστα έκανε ένα υπόμνημα κι αυτό είναι αντιφατικό με το οποίο έβαλε το συμφέρον του παιδιού μας παραπάνω. Από την άλλη όμως δεν έχω δει το παιδί μου» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164