Στο T-live

Απόστολος Λύτρας: Ο αδελφός του κολλητού του φίλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο αποκαλύπτει – «Τον έχω συγχωρήσει»

Ο αδελφός του κολλητού φίλου του Απόστολου Λύτρα που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο πριν από 29 χρόνια φιλοξενήθηκε στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Πρόκειται για το δυστύχημα που έχει στοιχειώσει την οικογένεια του ποινικολόγου καθώς και την κοπέλα που τότε βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο στην Ιταλία και υποβλήθηκε σε επτά χειρουργεία.

«Από την πρώτη στιγμή ο Αποστόλης με τον αδελφό μου γίνανε δύο καλοί φίλοι, σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, ήταν συγκάτοικοι και έγιναν αδέλφια. Το τροχαίο έγινε μετά τη διασκέδασή τους. Μπήκαν στο αυτοκίνητο που είχε ο Αποστόλης από ηλικία 21 ετών. Μπήκε μέσα ο αδελφός μου και δύο κοπέλες» ανέφερε ο αδελφός του Νίκου που έχασε τη ζωή του.

«Το δικαστήριο αποφάσισε συνυπαιτιότητα, ο Λύτρας οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα» σημείωσε ενώ αποκάλυψε πως τα τελευταία λόγια του αδελφού του ήταν: “Αποστόλη μην τρέχεις”.

«Ο πατέρας μου κυνηγούσε τον Λύτρα όπου τον έβλεπε. Ο Λύτρας δεν είχε τη δύναμη να αντικρίσει τον πατέρα μου» είπε σε άλλο σημείο ο αδελφός του κολλητού του ποινικολόγου που έχασε τη ζωή του. 

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε για ποιον λόγο έχει συγχωρήσει τον ποινικολόγο.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164