Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Είχαν χωρίσει μήνες πριν από τον ξυλοδαρμό – Οι αναρτήσεις που έδειχναν το αντίθετο

Το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και μήνες στη σχέση του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η πρώτη φορά μάλιστα που τέθηκε στο τραπέζι το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου ήταν τον περασμένο Οκτώβρη, όπως η ίδια η 37χρονη είχε αποκαλύψει στην κατάθεσή της.

«Υπήρξε ένταση μεταξύ μας κατά καιρούς. Τον Οκτώβριο του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Παρότι δεν ήταν βίαιος, ήταν δύσκολος χαρακτήρας», είχε αναφέρει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σε αδημοσίευτες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα που έφερε στο φως το «Χαμογέλα και Πάλι», ο γνωστός ποινικολόγος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την σύζυγο του, λέγοντας πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Περνάω ωραία στο σπίτι», είχε πει ο ποινικολόγος στο Mega.

Αυτό, όπως φαίνεται, σταμάτησε να ισχύει τους τελευταίους 8 μήνες. Τον περασμένο Οκτώβριο ήταν η πρώτη φορά που συζήτησαν για διαζύγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση από τον Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τίποτα ουσιαστικό στην καθημερινότητα τους. Το ζευγάρι συνέχισε να μένει κάτι από την ίδια στέγη, αλλά και να εργάζεται στο ίδιο δικηγορικό γραφείο.

Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να είχε μοιράσει τα πάντα από λογαριασμούς, χρήματα και περιουσίες, μέχρι τις υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου. Με τον χωρισμό να έχει προαποφασιστεί, η Σοφία Πολυζωγοπούλου αθόρυβα άλλαξε την επαγγελματική της κατάσταση στο facebook, δηλώνοντας πως εργάζεται σε δικό της γραφείο.

Οι αναρτήσεις που έδειχναν το αντίθετο

Κι ενώ οι ίδιοι κανόνιζαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο «βελούδινο» διαζύγιο τους, μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook έδειχναν ακριβώς το αντίθετο.

-25 Ιανουαρίου εύχονταν καλή χρονιά με σύσσωμη την ομάδα του δικηγορικού τους γραφείου.

-Στις 11 Μαρτίου έκαναν ίσως την τελευταία κοινή τους εμφάνιση σε έναν γάμο στα Χανιά, όπου ήταν καλεσμένοι.

-Και ανήμερα της 25ης Μαρτίου πόζαραν σαν αγαπημένη οικογένεια, με τον Απόστολο Λύτρα να αγκαλιάζει τρυφερά τη Σοφία Πολυζωγοπούλου κι εκείνη να χαμογελά ανέμελη.

Η εικόνα που έδειχναν προς τα έξω ήταν εντελώς διαφορετική από ότι συνέβαινε πίσω από κλειστές πόρτες.

Πλέον οι επόμενες κινήσεις της 37χρονης αναμένεται να είναι εκείνες της αίτησης διαζυγίου, αλλά και της αποκλειστικής επιμέλειας της 9χρονης κόρης τους.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164