Site icon TLIFE

Απόστολος Λύτρας: Τα χρέη, οι πλειστηριασμοί και η υπερπολυτελής ζωή του με supercars, σκάφη και ταξίδια

Χρέη, διαταγές πληρωμών, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί. «Πνιγμένος» στα χρέη προς τις τράπεζες φαίνεται πως είναι Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

«Δύο μέρες πριν το περιστατικό, την Παρασκευή 14/6/2024 νοσηλεύτηκα για ώρες νοσοκομείο από κρίση άγχους, διότι μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκομαι συνεχώς σε πίεση και λόγω του επαγγέλματός μου και λόγω των πολλών οικονομικών υποχρεώσεων που έχω» φαίνεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του ο γνωστός ποινικολόγος.

Και η άλλη όψη του νομίσματος… Ταξίδια, υπερπολυτελή αυτοκίνητα, πολυδάπανες διακοπές με σκάφος, glamour φωτογραφήσεις και αφιερώματα σε lifestyle εκπομπές.

Στη μέγγενη των πλειστηριασμών

Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουνίου «στο σφυρί» βγαίνει το σπίτι του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, ενώ στις 20 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός για ένα γραφείο στην Εμμανουήλ Μπενάκη.

Ο θυρωρός της πολυκατοικίας που βρίσκεται στο γραφείο του ποινικολόγου λέει στη Ρένα Κουβελιώτη και στο T-live: «Εγώ είμαι 26 χρόνια στη δουλειά και τον θυμάμαι τον Αποστόλη, τον έφερνε ο πατέρας του, όταν ήταν γυμνάσιο ακόμα. Από πιτσιρίκια τους ξέρω».

Όλα αυτά έως πριν από κάποια χρόνια, που ο Απόστολος Λύτρας εγκατέλειψε αυτό το γραφείο για ένα καλύτερο, στο Κολωνάκι.

Τα χρέη από το 2010

Στη μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους. Το 2006 ο Απόστολος Λύτρας, με εγγυητές του γονείς του παίρνει τραπεζικό δάνειο ύψους 360.000 ευρώ, διάρκειας 480 μηνών με σκοπό την αγορά της, την επισκευή και αποπεράτωσή της.

Την αγοράζει έναντι 149.000 ευρώ, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε να αποπληρώνει το δάνειο και η τράπεζα το 2011 βγάζει την πρώτη διαταγή πληρωμής.

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η μεζονέτα βρίσκεται σε οικόπεδο 410 τετραγωνικών και περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, συνολικής έκτασης 196 τετραγωνικών μέτρων.

Πλούσια ζωή και χρέη

Εκείνος ήδη επιτυχημένος δικηγόρος κι εκείνη μια δυναμική, μαχόμενη νομικός. Η ζωή του Απόστολου Λύτρα με την σύζυγό του ήταν αξιοζήλευτη.

Παρά τα χρέη δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους μοιράζονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές από την χλιδάτη ζωή τους.

Ταξίδια σε  κοσμοπολίτικους προορισμούς. Από τη Μύκονο και την Πάρο, στο Παρίσι, τη Ρώμη και το Ντουμπάι. Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές  πάνω στο σκάφος τους. Ξέγνοιαστοι πόζαραν στο φωτογραφικό φακό απολαμβάνοντας το καλοκαίρι τους.

Άλλοτε φωτογραφίζονταν μέσα στα πολυτελή supercar του ποινικολόγου που όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες του στα social media, είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του.

Δες αναλυτικά το ρεπορτάζ στο βίντεο:

© 2024 tlife.gr