Site icon TLIFE

Απόστολος Μαγγηριάδης: Η κόρη του έκανε… παρέμβαση σε ζωντανή σύνδεση – Το ευχάριστο απρόοπτο στον αέρα της ΕΡΤ

Ένα ευχάριστο απρόοπτο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» το πρωί της Κυριακής 13/10.

Ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και μιλούσε για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου, όταν η κόρη του θέλησε να δηλώσει… παρουσία!

Η φωνή της μικρούλας ακούστηκε από το εσωτερικό του σπιτιού και η παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την παρέμβασή της.

«Απόστολε, ακούγεται το μωρό! Τρελαίνομαι!», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ζωή Κρονάκη, με τον ίδιο να απαντά: «Εξαιρετικά! Είναι αυτό που λέμε φυσικός ήχος! Τα ωραία της εκλογικής ανάλυσης, Κυριακή πρωί μαζί με την κόρη», απάντησε ο δημοσιογράφος.

YouTube video player 

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει μιλήσει στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και τον Τάσο Ιορδανίδη για την κόρη του, η οποία όπως έχει αποκαλύψει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μοιάζει περισσότερο στη μαμά της. 

«Όταν γεννήθηκε το παιδί η σύζυγός μου, η Λητώ, έκατσε έναν χρόνο μαζί της. Πήρε άδεια απ’ τη δουλειά δηλαδή και εγώ ήμουν χαμένος στο διάστημα, πραγματικά, ήμουν χαμένος στη δουλειά μου. Και κάποια στιγμή κάπως μαζί το συνδιαμορφώσαμε αυτό, με τον καλό τρόπο ή με τον κακό τρόπο, αλλά το συνδιαμορφώσαμε και είπαμε ότι θα περνάω κι εγώ χρόνο με το παιδί και όλο αυτό έχει αρχίσει να είναι αποδοτικό. Έχω μία θεωρία που δεν ξέρω πόσο πραγματική, πόσο αληθινή είναι, ότι ο πατέρας αναπτύσσει μία σχέση με το παιδί μετά τον πρώτο χρόνο, δηλαδή, τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα, αυτό είδα, ανέφερε.

© 2024 tlife.gr