Site icon TLIFE

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ η Εύη Κουτσαυτάκη

Εύη Κουτσαυτάκη αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ, μετά από μία πολυετή συνεργασία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο Zappit, ο κύκλος της διευθύνουσας συμβούλου του σταθμού έκλεισε μετά από εφτά χρόνια παρουσίας.

Η Εύη Κουτσαυτάκη είχε ταυτιστεί με την εικόνα του ΣΚΑΙ τα εφτά τελευταία χρόνια, μια και ήταν αυτή που έφερε την ψυχαγωγία στον σταθμό και τον έβαλε στα βαθιά του ανταγωνισμού με μεγάλα κι επιτυχημένα πρότζεκτ όπως το Survivor και το The Voice.

Κατά την επταετή παρουσία της Εύης Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΙ, το κανάλι έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης με τις ψυχαγωγικές εκπομπές που παρουσίασε στο κοινό, ειδικότερα δε με τα πρότζεκτ της Acun Medya, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια ωστόσο, η στροφή του τηλεοπτικού κοινού προς τη μυθοπλασία και παράλληλα η «απόσταση» που άρχισε να παίρνει από τα παντός είδους ριάλιτι γενικότερα, έφερε σιγά σιγά την πτώση στην ψυχαγωγία.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΙ, παρά την φυσιολογική αυτή πτώση που αναφέραμε, καταφέρνει κάθε χρόνο να κλείνει τη σεζόν με θετικό πρόσημο στους ισολογισμούς του.

© 2024 tlife.gr