Site icon TLIFE

Αργύρης Πανταζάρας: Η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση και η αναφορά στο τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες

Στο «Love it» μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αργύρης Πανταζάρας, τον οποίο τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στο ρόλο του Τάκη Δοξαρά στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι τηλεθεατές ταυτίζονται με τους ήρωες των σειρών. Ακόμα μίλησε και για την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του αφού αποφάσισε να ξυρίσει το μουστάκι του χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν η απόφαση αυτή σχετίζεται με ένα ενδεχόμενο τέλος από τη σειρά.

«Οι επαγγελματικές συζητήσεις γίνονται κάθε φορά με τον δικό τους τρόπο. Η πρόταση για να είμαι ο Τάκης Δοξαράς στις Άγριες Μέλισσες έγινε με τον πολύ απλό τρόπο που σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο και σου λέει “θα ήθελα να σε δοκιμάσω σε αυτόν τον ρόλο. Οι τηλεθεατές ταυτίζονται πολύ με τους ρόλους. Τη μία χρονιά μπορεί να πανηγυρίζουν για τον ρόλο σου, την άλλη να σε κυνηγάνε με καμιά ομπρέλα. Μου λένε ότι δε με συμπαθούν φέτος και απαντάω “αυτό σημαίνει πως το κάνουμε καλά…. Δεν γνωρίζω αν τέλειωσε ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες».

Stay tuned για το βίντεο

 
 
© 2024 tlife.gr