Στα δικαστήρια βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 5/3 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου, καθώς η παρουσιάστρια/μοντέλο προσέφυγε στη δικαιοσύνη εις βάρος της γνωστής booker μετά το επαγγελματικό «διαζύγιο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως έγινε γνωστό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζήτησε όλες τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί στο όνομά της από την Έλενα Χριστοπούλου, κατά τη διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας τους.
Την είδηση σχολίασε και η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, με τον Άρη Καβατζίκη να κάνει τη δική του τοποθέτηση υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου.
«Ακούσαμε στο ρεπορτάζ του Πρωινού ότι η Πρόεδρος, επικαλούμενη την οικογενειακή σχέση που είχαν αυτές οι δύο γυναίκες, τους ζήτησε να τα βρουν εξωδικαστικά. Εγώ πάντως θέλω να πω ότι αυτό είναι ένα από τα θέματα που με κάνουν και νιώθω δυσάρεστα. Επειδή βλέπουμε υποθέσεις και στο εξωτερικό και συνδεόμαστε.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση η κυρία Χριστοπούλου δεν έχει μιλήσει, έχει μιλήσει μόνο η κυρία Παπαγεωργίου. Εγώ λοιπόν περιμένω να δω τι θα αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη, γιατί πολλές φορές είναι άδικο αυτό που βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα, είτε υπέρ της μιας πλευράς είτε υπέρ της άλλης πλευράς».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ