Άρης Καβατζίκης: «Η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει»

Με αφορμή το χθεσινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα και τη σημερινή αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η τηλεόραση είναι ένας πολύ βρώμικος και τοξικός χώρος.

«Θες να πούμε αλήθειες; Ωραία. Κάνω αυτή τη δουλειά 32 χρόνια. Από όλους τους χώρους που έχω περάσει, ραδιόφωνο, περιοδικά, τηλεόραση, η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει. Και λέω βρώμικος γιατί πάντα οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα σου, δεν ξέρεις τι υποφθαλμιούν από σένα. Δε ξέρεις κάθε φορά πως θα γυρίσει να μιλήσει για σένα ένας άνθρωπος της τηλεόρασης…

Στα τόσα χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά, έχω μάθει ότι άνθρωποι παρέας διεκδικούν ακόμα και το που θα κάτσουν σε πάνελ και καναπέδες… πόσες φορές θα μιλήσουν κτλ κτλ…» ανέφερε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Είναι ένας τόσο τοξικός χώρος, που κάποια στιγμή δεν αντέχεις, θες να μιλήσεις γιατί θα κάνεις μπαμ» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Εμείς τα μεγαλοποιούμε. Κι εμείς τώρα κάνουμε μια δουλειά. Ακούμε ότι του χρόνου θα έρθει η Φαίη, ότι μπορεί να πάμε Σαββατοκύριακο, ότι μπορεί να πούμε το δελτίο. Γιατί πρέπει να είναι όλα τόσο κακά; Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Κάνουμε μια δουλειά, το θέμα είναι να κάνουμε μια δουλειά με χαρά, να ερχόμαστε με χαρά» είπε από τη δική του πλευρά η Δανάη Μπάρκα.

«Το πίσω της τηλεόρασης είναι τοξικό, όχι το προϊόν» κατέληξε ο Άρης Καβατζίκης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164