Άρης Καβατζίκης: Το on air μήνυμα στον Δημήτρη Παπανώτα – «Να ξέρεις ότι κι εσύ την έχεις ξεπεράσει τη δεοντολογία»

Ο Δημήτρης Παπανώτας, σε δηλώσεις του στο Open, μίλησε για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, τα όρια της δεοντολογίας, μετά τις δηλώσεις του για την Μπέττυ Μαγγίρα που συζητήθηκαν έντονα. 

«Οι άνθρωποι που δεν τηρούν τη δεοντολογία στην τηλεόραση, θα έπρεπε να απομακρύνονται από αυτήν», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Άρης Καβατζίκης, σχολιάζοντας το απόσπασμα στο «Πάμε Δανάη», ανέφερε: «Το έχω ξαναπεί ότι δουλεύει πάρα πολλά χρόνια ο Δημήτρης και δικαιούται να έχει άποψη αλλά όλοι μας – ουδείς αναμάρτητος –  όλοι μας έχουμε πει πράγματα στην τηλεόραση που έχουν ξεπεράσει την ανθρώπινη δεοντολογία. Αν την ξεπέρασε η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και η Μπέττυ προσωπικά, να ξέρεις ότι κι εσύ την έχεις ξεπεράσει τη δεοντολογία».

«Έχει κάνει άκομψα σχόλια για ανθρώπους όπως όλοι μας, που παρασυρόμαστε και είμαστε σε μία στιγμή αδυναμίας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του Mega. 

«Δεν άλλαξε ποτέ το νόημα των όσων είπε, είτε κόπηκαν δηλώσεις του είτε όχι. Άλλαξε κάτι; Αν ακούγαμε δηλαδή και το πριν, θα ακούγαμε κάτι διαφορετικό; Μίλησε για παραβίαση δεοντολογίας, επειδή στην εκπομπή της Μπέττυς δεν έδειξαν όλες τις δηλώσεις. Σε ποια εκπομπή βλέπουμε 20 λεπτά δηλώσεις;», τόνισε η Δέσποινα Καμπούρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164