Αρναούτογλου σε Ευθυμιάδη: «Τον πρώτο καιρό έλεγα “ο Θανάσης μήπως έχει πάθει κάτι;” – Θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή το βιβλίο του που κυκλοφορεί, μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, αλλά και την στιγμή που αποφάσισε να μείνει εκτός Αθηνών με την οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής του ANT1 βλέποντας τα βίντεο του ηθοποιού στα social media να έρχεται σε επαφη με τη φύση ξυπόλυτος και ημίγυμνος θέλησε να εκφράσει την πρώτη αντίδραση που είχε βλέποντας τον λογαριασμό του Θανάση Ευθυμιάδη στο instagram κάτι για το οποίο αναθεώρησε…

«Θέλω να σου είμαι ειλικρινής, μπορεί να μην κάνουμε παρέα – υπάρχει μεγάλος σεβασμός και μεγάλη εκτίμηση – αλλά ένιωσα ότι κάποια στιγμή από κάποιους, έπιασα και τον εαυτό μου να λέω στις αρχές… Ο Θανάσης είναι καλά; 

Όταν σε είδα τον πρώτο καιρό που έβγαινες ημίγυμνος έλεγα… μήπως έχει πάθει κάτι; Δεν μπροούσα να αντιληφθώ τη δικιά μου διάσταση να μπαίνει στη δικιά σου. Θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Θανάση Ευθυμιάδη.

Ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε τόσο επηρεασμένοι από τον τρόπο ζωής μας που εάν κάποιος πάει να ξεφύγει, νιώθουμε ότι αυτός δεν είναι καλά. Ένιωσες ποτέ ότι μπορεί και να πέρασες στα όρια της γραφικότητας;»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε με τη σειρά του: «Το περίμενα, ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Τα είπαν άνθρωποι πριν από εμένα, παγκοσμίως που κάνανε αυτό το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό», είπε ο ηθοποιός στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164