Ασημένια Βουλιώτη: «Με “κοσκίνισαν” για να πάρω τον ρόλο της Μαρινέλλας, είναι τρομερή πρόκληση για εμένα»

Η Ασημένια Βουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης 4/6.

Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες» μεταξύ άλλων, μίλησε για την ενσάρκωση της Μαρινέλλας στη νέα ταινία, «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, αλλά και για την απόφασή της να μη δώσει Πανελλήνιες.

«Είναι τρομερή πρόκληση για εμένα. Δε θα ντουμπλάρουν τη φωνή μου. Ευελπιστώ να ακουμπήσω αυτή τη γυναίκα, είδωλο, μύθο. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να βρεθώ με τη Μαρινέλλα, θα το ήθελα πάρα πολύ. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για αυτή. Έχω δει πολλά βίντεο με τη ζωή της κατά τη διάρκεια που ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Τη θαυμάζω τρομερά από μικρή, γιατί η μητέρα μου έχει μεγάλο έρωτα μαζί της… Σκηνοθετεί ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος την ταινία. Μου είπαν “Μαρινέλλα, έλα να κάνουμε ένα κάστινγκ”. Σοκ! Εκείνη τη μέρα ήμουν μόνη μου, είχα λάβει και μελετήσει τις σκηνές και έκανα οντισιόν. Πέρασε καιρός μέχρι να μάθω ότι πήρα τον ρόλο. Με “κοσκίνισαν”. Ήθελαν να δουν πώς ερμηνεύω, πώς τραγουδάω, γιατί δεν είναι μόνο η ερμηνεία. Μιλάμε για έναν ρόλο συγκλονιστικό, για μια γυναίκα που έχει αφήσει μύθο», είπε αρχικά η Ασημένια Βουλιώτη.

 

«Ο Χρήστος Μάστορας είναι φοβερός ηθοποιός. Είναι συγκλονιστικός, μου δίνει πάρα πολύ στην πρόβα. Είμαστε στη φάση που ξεκινάμε γυρίσματα. Έχουμε κάνει πρόβες! Την Παρασκευή έχω το πρώτο μου γύρισμα. Μέσα σε δύο μήνες θα έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτές οι διαδικασίες παίρνουν χρόνο, μπορεί να πάρει και περισσότερο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Ασημένια Βουλιώτη αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην δώσει Πανελλήνιες λέγοντας: «Δεν πήγα να δώσω ποτέ Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι δικοί μου άνθρωποι έπαθαν σοκ, ενώ διάβαζα πάρα πολύ. Πήγαινα φροντιστήρια και είχα δασκάλους που με ενέπνεαν τρομερά. Ήταν σοκ για τους γονείς μου, για μένα δεν ήταν. Εγώ το δούλευα χρόνια μέσα μου. Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα ‘Τι θα γίνω; Ηθοποιός’. Από πολύ μικρή είχα το ένστικτο μέσα μου. Πριν τις Πανελλήνιες Πανελλαδικές το ανακοίνωσα γιατί κατάλαβα ότι εκεί κρίνεται όλη μου η ζωή. Συνειδητοποίησα ότι το επάγγελμα που θα επιλέξεις να κάνει θα σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή… Είχα κάνει λίγη θεατρικό εργαστήρι στα Τρίκαλα. Ο μπαμπάς μου είναι στρατιωτικός αλλά δεν ήταν καθόλου αυστηρός… Μου είπε να κάνω αυτό που θέλω! Οι γονείς μου είναι τρομεροί υποστηρικτές μου. Είναι πλάι μου, με συμβουλεύουν και το χαίρονται».

Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, η Ασημένια Βουλιώτη ανέφερε: «Οι Ψυχοκόρες ήταν φοβερό δώρο για μένα. Δεν το περίμενα, πόσο μάλλον μετά τη σχολή. Η κωμωδία είναι το καλύτερο αλλά το πιο δύσκολο. Νιώθω ότι πρέπει να πηγαίνεις με το ένστικτό σου, σε οδηγεί στον σωστό δρόμο. Νιώθω τρομερή ευγνωμοσύνη για τη σειρά. Με βλέπουν άνθρωποι, με αναγνωρίζουν, κάποιοι μου μιλάνε. Με την Μαριάννα Κιμούλη κάνουμε πολύ καλή παρέα και με την Άννα (σ.σ.Λουιζίδη) ήμασταν μαζί, στο ίδιο έτος στη σχολή. Τέσσερα χρόνια».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164