Site icon TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση για την υπερέκθεση της σχέσης της με τον Μπρούνο Τσερέλα – «Περίμενα τα σχόλια»

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή την νέα σειρά του Mega «Έχω Παιδιά», στην οποία πρωταγωνιστεί και κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για τη νέα σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα και τη γνωριμία τους.

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε! Είναι ιδιαίτερο… Είναι καρμικό θεωρώ, δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς. Θεωρώ ότι ήταν να συμβεί αυτό που συνέβη. Χρειάζεται χρόνος να το αποδεχτείς και να ξεπεράσεις το φόβο που σου προκαλεί αυτό το γιγαντιαίο συναίσθημα. Αυτό ήταν ο χρόνος, όχι να συνειδητοποιήσω τι νιώθω, απλά να πάψω να φοβάμαι αυτό που νιώθω και να με τρομάζει». 

«Αυτό που ηρέμησε την ψυχή μου είναι η σιγουριά και η ασφάλεια της σταθερότητας που νιώθω από την άλλη πλευρά. Είναι ένα συναίσθημα, το οποίο δεν έχει περάσει μέρα ή λεπτό που να έχει συμβεί κάτι και να αναρωτηθώ “ωχ τι έγινε, κάτι άλλαξε, κάτι συμβαίνει”. Ήθελα να ζήσω με τρόπο που δεν θα ένιωθα ότι χρειαζόταν να απολογηθώ, πρέπει να κρυφτώ ή να μαζευτώ. Νιώθω μια ασφάλεια παραπάνω και νιώθω ασφαλής και με αυτά που νιώθω εγώ και με αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου, οπότε πιο εύκολα μπορώ να γίνω πιο εξωστρεφής, χωρίς να με καθορίζει το τι θα πει ο κόσμος, τι θα σκεφτεί ή τι πιστεύει για μένα» περιέγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

 

«Το να σε γνωρίσει ο σύντροφος σου στους δικούς του άνθρωπος, έχει κάποια σημασία. Γενικότερα, ο άνθρωπος αυτός δείχνει ότι η διάθεση του, σημαίνει κάτι διαφορετικό για μένα. Οι σχέσεις είναι δύσκολες, το βλέπω και στους φίλους μου. Μακάρι να κρατήσει και να πάνε όλα καλά. Δεν πιστεύω ότι έχω υπερεκτεθεί, έχω ένα Instagram που είναι δυνατό και δείχνω κάποια κομμάτια της ζωής μου. Αυτό που νιώθω και όσο αντέχω να εκτίθεμαι» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Δεν με αφορούν τόσο τα σχόλια. Φυσικά θα τα δω και θα τα αναλύσω στο μυαλό μου, αλλά ως ένα βαθμό. Το τι γίνεται με μένα με τον πρώην άντρα μου, με τον νέο μου σύντροφό μου, δεν γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από μένα. Το διαχειρίζομαι όσο θεωρώ ότι εγώ αντέχω και τα θετικά σχόλια και τα αρνητικά. Το γνώριζα, περίμενα τα αρνητικά σχόλια. Γιατί να λάβω σοβαρά υπόψιν την γνώμη ενός ανθρώπου που δεν έχω δει από κοντά;».

 

 

 

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Δεν είμαι αρνητική αλλά δεν είναι κάτι με απασχολεί, ότι αν συμβεί θα είμαι και η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο. Κι αν δε συμβεί θα αναρωτιέμαι αν θα με βλέπει σοβαρά ο σύντροφος μου. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα συναισθήματά και το επίπεδο της σχέσης και της σύνδεσης. Αν προκύψει, καλώς. Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι που ονειρευότανε γάμο, νυφικό, εγώ είμαι του πάρτι και του χαβαλέ. Με τους φίλους μου να περάσω καλά. Μόνο αυτό θα έβλεπα σαν εορτασμό και κάτι σαν έξτρα που μπορεί να κάνει κάποιος».

 

© 2024 tlife.gr