Site icon TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου: «Το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Αθήνα του 2024 είναι πολύ δύσκολο»

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» συνάντησε τους ηθοποιούς της νέας σειράς του MEGA, «Έχω παιδιά», στην προβολή του πρώτου επεισοδίου. Μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου που υποδύεται την Ιωάννα Ταλάζ, ρωτήθηκε για το αν είναι δύσκολο στην Αθήνα του 2024 να μεγαλώνεις παιδιά.

«Υποδύομαι τον ρολό της Ιωάννας Ταλάζ, είμαι παντρεμένη, έχω έναν γιο και είμαι η αδελφή της Σάρας που είναι η Ευγενία Σαμαρά. Και έχουμε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική σχέση με την Σάρα γιατί εγώ είμαι πολύ πλούσια οπότε εγώ έχω έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής…» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Αθήνα του 2024 είναι πολύ δύσκολο. Στη δική μου περίπτωση επειδή δουλεύω πάρα πολύ, είναι πολύ γρήγορος ο ρυθμός της ζωής, πολλές οι υποχρεώσεις, οι δραστηριότητες των παιδιών, πολλές ώρες στο σχολείο. Είναι πολλές οι απαιτήσεις και το να εξασφαλίζεις καθημερινά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, είναι σημαντικό. Όσο περνάνε τα χρονιά και μεγαλώνουν τα παιδιά είναι και πιο δύσκολο» πρόσθεσε επίσης η Αθηνά Οικονομάκου.

© 2024 tlife.gr