Site icon TLIFE

Αχιλλέας Μπέος σε Φαίη Μαυραγάνη: «Η Ελλάδα βογκάει και εσείς ασχολείστε με τον γάμο Κασσελάκη;»

Λίγη ώρα μετά την πρεμιέρα της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε να μιλήσει για την τεράστια καταστροφή με τα εκατομμύρια νεκρά ψάρια στην πόλη του.

Ο Αχιλλέας Μπέος πριν απαντήσει στα ερωτήματα της δημοσιογράφου, προχώρησε σε ένα σχόλιο-ερώτημα προς τη Φαίη Μαυραγάνη αναφορικά με τον γάμο Κασσελάκη – Τάιλερ στα Χανιά.

«Ως πολίτης θέλω να κάνω μία τοποθέτηση για ένα λεπτό. Δηλαδή η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη; Είναι τρομερό αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Η εκπομπή αυτή είναι τετράωρη. Για τον γάμο του Κασσελάκη, μιλήσαμε ένα 10λεπτο. Η εκπομπή έχει οικονομικά θέματα, είχε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, κοινωνικά, οικονομικά… Και ένα 10λεπτο είχαμε αυτό το οποίο αφορά τον κόσμο γιατί είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» απάντησε η Φαίη Μαυραγάνη.

«Στην πολιτική ζωή του τόπου μας, όμως, αυτή τη στιγμή είναι πολύ κακό που δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση γιατί δεν υπάρχει ηγέτης. Όλα αυτά τα Μίκυ Μάους που είναι εκεί…» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

YouTube video player

© 2024 tlife.gr