Δάφνη Καραβοκύρη: «Το να κάνεις έρωτα είναι θέμα απόλαυσης, ζούμε σε έναν κόσμο που είναι συνυφασμένο με την ενοχή»

Η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Θα φας καλά» του Σωτήρη Καλυβάτση, η οποία προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Action 24. Η γνωστή δημοσιογράφος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους της δημιουργήθηκε η επιθυμία να κάνει τα podcasts – που αφορούν στο σεξ – τα οποία και συζητήθηκαν ιδιαίτερα αυτή την σεζόν.

«Η ιδέα για το podcast προέκυψε τον περασμένο Αύγουστο γιατί σκέφτηκα ότι θέλω να κάνω κάτι που θα κάνει τον κόσμο να αισθανθεί άβολα, που θα κάνει τον κόσμο να αισθανθεί αμήχανα για τα αυτονόητα. Γιατί το να κάνεις σεξ είναι θέμα απόλαυσης. Απλώς για πάρα πολλούς λόγους ζούμε σε έναν κόσμο, δεν θα πω ζούμε σε μια χώρα, όπου το σεξ είναι συνυφασμένο με την ενοχή και την τιμωρία, με το ότι είναι κάτι βρώμικο.

Δεν εκφραζόμαστε για αυτό, δεν μιλάμε ανοιχτά οπότε θεώρησα ότι λείπει αυτό από την Ελλάδα και θέλω να το δημιουργήσω. Συνήθως ο κόσμος δεν μιλάει για αυτό ή μιλάει με άλλους τρόπους, ενώ θα ήθελε να μιλήσει διαφορετικά. Αυτό το έχει πετύχει το συγκεκριμένο podcast» ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Θα έλεγα πως είμαστε μια ψευτο-πουριτανική κοινωνία, όπου υπάρχει άφθονη υποκρισία και θα υπάρχει πάντα. Έκανα μια προσπάθεια για μια απενοχοποίηση, μια επανάσταση εντός και εκτός εισαγωγικών, να αρχίσουμε να μιλάμε πιο άνετα για θέματα που άπτονται της απόλαυσης» πρόσθεσε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164