Site icon TLIFE

Δανάη Μπάρκα: Αιφνιδίασε on air τον συνεργάτη της – «Θα μας πεις αν έχεις κάνει ραντεβού με το Star;»

Στον αέρα της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα ρώτησε τον συνεργάτη της Γιώργο Κρικοριάν για το δημοσίευμα που τον θέλει να μετακινείται από τη νέα σεζόν στο Star.

Με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από τον Αλέξη Μίχα, η Δανάη Μπάρκα αιφνιδίασε τον συνεργάτη της με την ερώτησή της για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Θα μας πεις αν έχεις κάνει ραντεβού με το Star;» ρώτησε τον Γιώργο Κρικοριάν η Δανάη Μπάρκα.

«Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με το Star. Η αλήθεια είναι το είδα το δημοσίευμα και έχω δεχτεί και πάρα πολλά τηλέφωνα.  Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι κακό να δέχεται κάποιος προτάσεις, είναι κακό να γράφονται ψευδή δημοσιεύματα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα», απάντησε ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, σχολιάζοντας στη συνέχεια το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. 

«Δεν το λέω αλαζονικά, αλλά μία επιτυχία αυτής εδώ της παρέας γιατί είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούνται παρέες, είναι πως ίσως ποτέ δεν έχουμε προσβάλει θελημένα και δεν έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση άλλους ανθρώπους και αυτό το παίρνουμε ως επιτυχία ο καθένας μας ξεχωριστά», ήταν το γενικότερο σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για την επιτυχία της ομάδας της.

© 2024 tlife.gr