Δανάη Μπάρκα για Αθηναΐδα Νέγκα: «Μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα MAD, μην πας»

Η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σχολίασαν τις νέες δηλώσεις της Αθηναΐδας Νέγκα, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν μετάνιωσε για το σχόλιο που έκανε για την Μαρίνα Σάττι στα Mad VMA.

«Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα. Όσοι την αγαπούσαμε την αγαπάμε, μη σας πω και λίγο παραπάνω μετά από το χθεσινό. Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα MAD, ενώ τα MAD είναι μία γιορτή που, αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας. Αυτή η δήλωση σε σχέση με το «ένιωσα αμήχανα που θα βράβευα τη Μαρίνα»… ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις. Μην πας, αν είναι έτσι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Μπορείς πολύ ευγενικά να πεις στους διοργανωτές ότι θα ήθελες να βραβεύσεις κάποιον άλλο. Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει κάτι αλλιώς», επισημαίνει η παρουσιάστρια του MEGA.

«Και άλλες γυναίκες ήθελαν να τοποθετηθούν, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λιόλιου, για κοινωνικά θέματα. Τέτοιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πού και πώς τοποθετείσαι. Να επαναφέρεις τώρα κάτι που έχει περάσει σε μία γιορτή…», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Δηλαδή για δέκα χρόνια τώρα όποτε βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι θα χασμουριόμαστε; Να πεις τώρα αυτό το πράγμα σε βραβεία; Εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164