Site icon TLIFE

Δανάη Μπάρκα: «Μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη; Είναι κουτό»

Αμέσως μετά τη συνέντευξη της στον Κώστα Τσουρό στο Mega, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Δανάη Μπάρκα, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου. Η παρουσιάστρια απάντησε για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε εις βάρος της ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Περνάω πολύ ωραία στη μεσημεριανή ζώνη του Mega. Με αυτή την ομάδα παντού θα πέρναγα ωραία. Άρα είμαι πολύ χαρούμενη. Πάντα υπάρχει άγχος, σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι δουλειά των καναλιών, εγώ δεν σχολιάζω» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη, έναν άνθρωπο που έχει κάνει όλα όσα έχει κάνει στην ελληνική τηλεόραση; Είναι κουτό να συγκριθεί ο οποιοσδήποτε με την καριέρα που έχει κάνει αυτή η γυναίκα. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να κάνει την καριέρα της Ελένης. Δεν θέλω να απαντήσω για τον Περικλή Κονδυλάτο» συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι θέμα η Ματούλα Ζαμάνη που έβγαλε την μπλούζα, εγώ δεν το έδειξα στην εκπομπή», απάντησε η παρουσιάστρια.

 

© 2024 tlife.gr