Site icon TLIFE

Δανάη Μπάρκα: Το συγκινητικό φινάλε του «Πάμε Δανάη» – «Τα λέμε του χρόνου, εδώ στο Mega τον Σεπτέμβρη»

Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega, σε ένα ιδιαίτερο συγκινητικό κλίμα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε αρχικά την Δέσποινα Καμπούρη, η οποία πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή μετά από τρεις σεζόν.

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε την Δανάη Μπάρκα για όλα όσα έζησαν μαζί στην εκπομπή του Mega. Η παρουσιάστρια ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού για την επόμενη σεζόν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει σε μια ζώνη θα τη βλέπουμε από τον Σεπτέμβρη.

«Τα λέμε του χρόνου» είπε η Δανάη Μπάρκα στον Άρη Καβατζίκη και συμπλήρωσε συγκινημένη:

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, είναι μεγάλη μου τιμή να υπάρχω και να μεγαλώνω με ανθρώπους σαν και εσάς και να κλέβω τα ωραία σας στοιχεία και να τα κρατάω για να τα μεταφέρω όσο μπορώ. Ευχαριστώ το κανάλι, δεν αποχαιρετιζόμαστε αλλά είναι ωραίο να ακούγονται και τα ευχαριστώ, να στέλνουμε την αγάπη μας. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που δεν προσπάθησαν ούτε στιγμή να κάνουν έκπτωση στο όνειρο που μαζευτήκαμε εδώ να δείξουμε και να βγάλουμε εις πέρας, που δεν μας ανάγκασαν να μπούμε σε κανένα καλούπι και μας είπαν «αυτό μπορείτε, αυτό θέλετε… Κάνετε την τρέλα σας, μοιραστείτε τις χαρές και τις λύπες σας και ό,τι θέλετε είμαστε εδώ. Τον Σεπτέμβρη εδώ! Να περάσετε ένα ωραίο καλοκαίρι, να βρίσκετε πάντα τη χαρά μέσα σας. Μας εύχομαι να διατηρήσουμε τη χαρά και την τρέλα μας και να μη χάσουμε ποτέ τη πίστη μας στο ωραίο και στο αυθεντικό. Εμείς τον Σεπτέμβρη εδώ στο Mega!».

 

© 2024 tlife.gr