Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη» με τον θάνατο της Καίτης Κωνσταντίνου.
Η γνωστή ηθοποιός, χθες Δευτέρα 10 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Μια γυναίκα η οποία έχει αφήσει τη δική της ιστορία στον χώρο της υποκριτικής με εμβληματικούς ρόλους. Το πάλεψε πάρα πολύ, σε αυτόν τον αγώνα ήταν πολύ δυνατή. Δυστυχώς χθες έφυγε από τη ζωή», ενημέρωσε η Δανάη Μπάρκα.
Για την επιτυχία της ως «Σωσώ Παπαδήμα» στη σειρά «Εγκλήματα»: «Το πρώτο σίριαλ και ο πρώτος ρόλος που έφερε το μαύρο χιούμορ στην Ελλάδα. Η σειρά που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα», είπε η Δανάη Μπάρκα στέλνοντας μήνυμα: «Να κρατάμε τους ανθρώπους εδώ που φεύγουν και να ακολουθούμε όσους έχουμε θαυμάσει».
«Να πούμε ότι μετά τα Εγκλήματα το 2002 (Κάπου Σε Ξέρω) η Καίτη Κωνσταντίνου έκανε τον πρώτο τρανς ρόλο που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση στο Mega με τη Μαρία Καβογιάννη και με το Κάπου σε ξέρω».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ