Site icon TLIFE

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: «Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης» – Τι θα γίνει με την κοινή περιουσία του ζευγαριού

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν πριν από το καλοκαίρι ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, ωστόσο φαίνεται πως το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται σε… «πόλεμο» λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων. 

Όπως έκανε γνωστό χθες (17/9) η Άρια Καλύβα στο «Πρωινό», το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αποκάλυψε πως αν δεν λυθεί συναινετικά το οικονομικό θέμα του πρώην ζευγαριού το επόμενο βήμα θα είναι το δικαστήριο.

«Είναι σύνηθες ένα ζευγάρι να χωρίζει αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν τους ίδιους, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά εντάξει ήταν πολύ δεμένο το ζευγάρι, ωστόσο αυτή η εμπιστοσύνη αναιρείται, χώρισαν οι δρόμοι τους, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που αν δεν διευθετηθούν προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε ποινικό δικαστήριο.

Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν δεν διευθετηθούν τα οικονομικά. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη. Το ακίνητο έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κα. Παππά. Από τη δική μας μεριά τηρούνται τα πάντα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει» τόνισε ο δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στην οικογένεια της Δανάης Παππά, είναι τριώροφο (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος) με το 1/3 να ανήκει στον επιχειρηματία. 

© 2024 tlife.gr