Site icon TLIFE

Δέσποινα Βανδή για J2US: «Δεν είμαι τόσο αυστηρή – Είναι δύσκολο να έχεις απέναντί σου έμπειρους τραγουδιστές»

Πρεμιέρα έχει απόψε στις 20:00 ο νέος κύκλος του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει με το λαμπερό show τραγουδιού και τους αγαπημένους κριτές Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου και Καίτη Γαρμπή.

Οι τέσσερις κριτές και ο παρουσιαστής παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα. Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε αν είναι αυστηρή αλλά και το πώς περνάει στο J2US!

Πέμπτος κύκλος J2US. Όταν ξεκινούσες αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι, περίμενες ότι θα κρατήσει τόσο;

Ειλικρινά, όχι. Πίστευα ότι θα κάναμε δύο, τρεις σεζόν; Ή ότι εγώ από κάποια στιγμή δεν θα συνέχιζα. Επειδή όμως πραγματικά είμαστε μια τόσο ωραία παρέα, κάθε φορά το περιμέναμε με πολύ μεγάλη χαρά. Να βρεθούμε ξανά, να γελάμε, να μαζευόμαστε μετά όλοι μαζί στο καμαρίνι του Νίκου. Το J2US ψυχαγωγεί και εμάς τους ίδιους. Έχουμε μια ωραία χημεία μεταξύ μας.

Θεωρείς τον εαυτό σου αυστηρό κριτή;

Σίγουρα είναι ένα ψυχαγωγικό σόου, δεν ψάχνουμε το μεγάλο ταλέντο που θα κατακτήσει τη δισκογραφία. Αυτή η καρέκλα όμως οφείλει να έχει μια σημασία. Σε κάποιο σημείο πρέπει να πεις ότι εκείνος έχει μια καλύτερη στιγμή και κάποιος άλλος μια όχι καλύτερη. Δεν μπορείς να τα ωραιοποιείς όλα. Ούτε όμως είμαι τόσο αυστηρή γιατί οι άνθρωποι που διαγωνίζονται δεν είναι επαγγελματίες τραγουδιστές.

Είναι πιο δύσκολο όταν έχεις απέναντί σου τραγουδιστές με πολλά χρόνια εμπειρίας, όπως η Άντζελα Δημητρίου; Αυτή τη φορά θα είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη και η Κατερίνα Στανίση.

Είναι πιο δύσκολο, ναι. Ακόμη και αν διαχωρίσεις ότι δεν διαγωνίζεται ο επαγγελματίας τραγουδιστής αλλά ο παρτενέρ του, με την τοποθέτηση που μπορεί να κάνεις, ο πρώτος θα θεωρήσει ότι έχει ευθύνες για αυτό που συμβαίνει. Έχει να κάνει και με την ιδιοσυγκρασία του εκάστοτε επαγγελματία τραγουδιστή πώς μπορεί να βοηθήσει το ζευγάρι του.

© 2024 tlife.gr