Site icon TLIFE

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η εξομολόγηση για τους γονείς – «Δεν έχω καλές σχέσεις μαζί τους, έχω πικραθεί πάρα πολύ»

Στον σύντροφό της, την Ιωάννα Τούνη αλλά και στο διαζύγιο των γονιών της αναφέρθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. 

«Όταν θα έρθει η ώρα του γάμου μου, θα ανεβάσω φωτογραφία. Έχω πει ότι για μένα, ο γάμος είναι ένα πολύ ιερό μυστήριο και προτιμώ να το κρατήσω για εμένα και τον άντρα μου. Έχω την καλύτερη πεθερά του κόσμου. Αποκλείεται να υπάρχει καλύτερη. Είναι τόσο καλή, τέτοια ευγένεια…Τη νιώθω και με έχει αγκαλιάσει σαν μάνα.

Έναν άντρα δεν το κρατάς με το σώμα, τον κρατάς με την καρδιά σου και το μυαλό σου. Αυτό που με έκανε να πω το “ναι” σε εκείνον είναι ο τρόπος που με διεκδίκησε. Το πείσμα, το μυαλό του, είναι πανέξυπνος. Τον θαυμάζω πάρα μα πάρα πολύ. Είναι καλός άνθρωπος, κοιτάζει να συνεισφέρει όπου μπορεί, κάτι που έχω κι εγώ» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της και τη μητέρα του. 

«Ο κόσμος δε καταλαβαίνει ένα πράγμα, η Ιωάννα Τούνη παίρνει τις πέτρες που τις πετάνε και χτίζει, δε θα ασχοληθεί να τις πετάξει πίσω. Είναι πολύ έξυπνη. Επίσης, δε ξέρετε πολλά πράγματα για εκείνη, βοηθάει πολύ κόσμο» είπε σε άλλο σημείο για την Ιωάννα Τούνη ενώ για τον ντόρο γύρω από το όνομα της Ματούλας Ζαμάνη που έβγαλε τη μπλούζα σε συναυλία της, απάντησε,  «Ματούλα θεάρα. Αν δε σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αλλάζεις κανάλι, αν δε σου αρέσει αυτό που βλέπεις στα social πας παρακάτω».

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου. Έχω σκαρφαλώσει στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας… έσπασα τη τζαμαρία, μπήκα μέσα. Δε βρήκα κάτι, έκανα λάθος» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τέλος, για τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου των γονιών της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογήθηκε: «Η περίοδος του διαζυγίου των γονιών μου ήταν δύσκολη γιατί χωριστήκαμε με τον αδελφό μου. Ο ένας πήγε με τη μαμά και ο άλλος με τον μπαμπά. Ήμασταν από μικρά μαζί, παίζαμε, πηγαίναμε μαζί σχολείο. Έχουμε διαφορά 2,5 χρόνων. Με έχει στιγματίσει η στιγμή που πήγαμε μαζί στο δικαστήριο ανηλίκων και μας ρώτησαν αν έχουμε πρόβλημα να χωριστούμε, κι εγώ πολύ γρήγορα απάντησα “όχι” ενώ εκείνος απάντησε ότι έχει πρόβλημα.

Θυμάμαι τα μάτια του… Αυτό με πείραξε από όλα πιο πολύ. Δεν έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου. Το πάλεψα πάρα πολύ, έχω πικραθεί πάρα πολύ. Εγώ ξέρω πόσο δύσκολα έχω περάσει με αυτό το κομμάτι, αλλά πλέον νιώθω καλά… Το τελευταίο εξάμηνο κάνω πιο συστηματικά ψυχοθεραπεία. Γεννήθηκα για να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Θα μπορούσα να είμαι μετενσάρκωση του Μάρκου Σεφερλή».

© 2024 tlife.gr