Δήμητρα Ματσούκα: «Σκεφτόμουν ότι μετά τα Τέμπη ο Κώστας Καραμανλής βγήκε πρώτος σε ψήφους στις Σέρρες και με έπιανε μία ανησυχία»

/Στο θέατρο Άλσος συνάντησε η κάμερα του Alpha και η δημοσιογράφος, Βίκυ Χαντζή τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Δήμητρα Ματσούκα την Κυριακή 9/6.

Οι δυο ηθοποιοί, μεταξύ άλλων, σχολίασαν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, με την Δήμητρα Ματσούκα να τονίζει πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη και την προσπάθεια που κάνει για το κόμμα «Κόσμος».

«Δεν είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη αλλά είμαι πολύ υπερήφανη γιατί ότι συνέβη μέχρι στιγμής προεκλογικά και η στάση του κόσμου, του Πέτρου και της ομάδας του, κάνει τη χρυσή διαφορά. Ήταν από τους λίγους που είχαν ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που δεν είχαν λαϊκισμό κα στηρίζονταν στην επιστήμη», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Και συνέχισε: «Θεωρούσα ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά, αλλά κάποιες φορές σκεφτόμουν τις τελευταίες εθνικές εκλογές, σκεφτόμουν ότι μετά τα Τέμπη κ. Καραμανλής βγήκε πρώτος σε ψήφους στις Σέρρες και με έπιανε μία ανησυχία»

«Το “Κόσμος” συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στις εκλογές και δεν θα είναι η τελευταία. Συνεχίζω να στηρίζω τον Πέτρο, όχι ως σύντροφός του, αλλά ως πολίτης που πιστεύει βαθιά στο πολιτικό του αφήγημα», συμπλήρωσε κλείνοντας η Δήμητρα Ματσούκα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164