Site icon TLIFE

Δημήτρης Καμπουράκης: Επέστρεψε στην τηλεόραση – Η πρεμιέρα με τον Βαγγέλη Γιακουμή στο Action 24

Ο Δημήτρης Καμπουράκης επέστρεψε στην τηλεόραση σχεδόν 10 μήνες μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από το OPEN λόγω προβλήματος υγείας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε πρεμιέρα στο Action 24 με τον Βαγγέλη Γιακουμή στην εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Καλημέρα! Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε. Πρωινοί… Νυστάζουμε λιγάκι. Οφείλουμε να το πούμε, θα το συνηθίσουμε. Περάσαμε ένα καλοκαίρι που εντάξει, ξυπνάγαμε λίγο πιο αργά. Είμαστε στο Action».

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Γιακουμής σημείωσε: «Είμαστε στο Action και για κάθε Σαββατοκύριακο από τώρα μέχρι και για όλη τη σεζόν θα είμαστε μαζί με τον Δημήτρη εδώ για τέσσερις ώρες και θα σας κρατάμε συντροφιά με όλα όσα συμβαίνουν, εντός κι εκτός. Είναι πολλά δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν. Θα τα συζητάμε, θα τα σχολιάζουμε, θα περάσουμε καλά γιατί εκτός των άλλων, έχουμε και χιούμορ».

«Πάρτε κανένα τηλέφωνο, να μας πείτε μια καλημέρα, να μας βρίσετε ό,τι γουστάρετε» πρόσθεσε ο Δημήτρης Καμπουράκης στη συνέχεια.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

© 2024 tlife.gr