Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του – «Του βάζουν συχνά να ακούει μουσική για να τον βοηθήσουν»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Πρωινό για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με την αποθεραπεία του να χρειάζεται αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η οποία δεν θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα της Τραϊάνας Ανανία, «χρειάζεται πολύ χρόνο για την αποκατάστασή του. Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και εκεί έχει περισσότερο χρόνο για επαφή με τους δικούς του ανθρώπους. Είναι δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνετε. Γίνονται έλεγχοι για τον εγκέφαλό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται πολύ χρόνο ακόμα για να δούμε την εξέλιξη τους επόμενους μήνες».

Η Ματίνα Παγώνη πρόσθεσε, επίσης, ότι ο τραγουδιστής αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, έχει δική του αναπνοή και χρησιμοποιείται η μουσική για να τον βοηθήσουν.

Η σύζυγός και η μητέρα του έχουν επιλέξει κομμάτια από έντεχνη μουσική την οποία βάζουν και ακούει ο Δημήτρης Κόκοτας με την ελπίδα να τον βοηθήσει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164