Site icon TLIFE

Δημήτρης Κόκοτας: Η πρώτη αντίδραση της αδελφής του στις δηλώσεις της Τραϊάνα Ανανία για τη θεραπεία ρέικι

Τα όσα είπε η Τραϊάνα Ανανία σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη θεραπεία ρέικι που έκανε στον Δημήτρη Κόκοτα όταν έπαθε το έμφραγμα κατά τη διάρκεια των προβών του J2US, σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, η αδελφή του τραγουδιστή και η Ματίνα Παγώνη.

«Εκείνη τη μέρα είχε το άγχος της πρόβας, μου είπε ότι θα τα πούμε μετά. Αυτό ήταν όλα. Μιλήσαμε γύρω στις 2-3 το μεσημέρι. Δεν επιβεβαιώνω κανένα. Άγχος έχει οποιοσδήποτε θέλει να είναι ευσυνείδητος στη δουλειά του. Βεβαίως ήταν αγχωμένος, κι εγώ αγχώνομαι όταν είμαι στη δουλειά μου, κι εσείς και όλοι μας.

Δεν γνωρίζω αν βοήθησε η θεραπεία ρέικι τον Δημήτρη. Δεν το γνωρίζω αυτό. Δε μπορώ να γνωρίζω. Την Τραϊάνα δεν τη γνωρίζω, ξέρω όμως ότι είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Δημήτρη και εύχομαι να ξαναέχει και στο μέλλον. Σέβομαι αυτό που λέει και η κυρία Γκαγκάκη, δεν έχω παρακολουθήσει όμως τι είπε η Τραϊάνα για να πω αν έχει δίκιο ή άδικο. Σέβομαι όμως την άποψή της στο κομμάτι που το αναφέρει εκείνη. Η σύζυγος του Δημήτρη, η Κατερίνα, τον βοηθάει πολύ» είπε σε δηλώσεις της η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη.

Από τη δική της πλευρά, η Ματίνα Παγώνη σχολίασε: «Δε θα σχολιάσω τίποτα από αυτά που είπε η κυρία Ανανία. Δε μπαίνω σε αυτή την ιστορία, μόνο στο ιατρικό κομμάτι του κυρίου Κόκοτα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, και χρειάζεται αρκετό χρόνο αποκατάστασης. Όταν κάποιος παθαίνει έμφραγμα, μακάρι δίπλα του να υπάρχει ένας γιατρός ή ένας νοσηλευτείς να μπορεί να τον βοηθήσει. Κανένας άλλος δε μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή.

Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να ειδοποιήσουμε γρήγορα το ΕΚΑΒ και τον γιατρό, για να μεταφερθεί γρήγορα ο ασθενής στο νοσοκομείο και να τον βοηθήσουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Δε θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Η κατάστασή του αυτή τη στιγμή είναι σταθερή… Παρακολουθείται από την ομάδα και γίνεται απεικονιστικός έλεγχος τακτικά για να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο εγκέφαλος.

Σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στη ΜΑΦ και έχει επαφή μεγαλύτερη επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους… Έχει κοντά δικούς του ανθρώπους, μπαίνει μουσική. Θέλει χρόνο. Είναι πολύχρονη η κατάσταση σε τέτοια περιστατικά. Ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο αλλά είναι και θέμα οργανισμού. Το άγχος δε μπορεί να το μετρήσει κανείς, είναι άνθρωποι που το εξωτερικεύουν και άνθρωποι που το κρατάνε μέσα τους».

© 2025 tlife.gr