Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»

Ο Δημήτρης Λάλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Τιμωρός» αλλά και τη θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει ξανά με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Δημήτρης Λάλος κάθισε απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία.

Μέσα σε όλα όμως, ο Δημήτρης Λάλος μίλησε και για τη χημεία που έχει με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την οποία οι φήμες τον θέλουν να είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

«Αν δεν είχε μπει στη ζωή μου ο Σασμός θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά, όπως όλα στη ζωή μας, αν δε μπουν στη ζωή μας θα είναι όλα διαφορετικά. Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Καταφέραμε μαζί να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι που ο κόσμος το αγάπησε και θα το θυμάται φαντάζομαι στον καιρό που θα έρθει.

Γνωρίζω ότι ο κόσμος για καιρό μπορεί να με λέει Μαθιό αλλά δε με πειράζει. Για τον ηθοποιό είναι πάντα ευχή και κατάρα να κάνει μια επιτυχία. Χαίρομαι που ήταν ο Σασμός και ο Μαθιός. Τον αγάπησα πολύ, του έδωσα πολύ ενέργεια, του έδωσα όλη μου την ψυχή. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα σε αυτόν τον άνθρωπο και η αγάπη που πήρα πίσω από τον κόσμο ήταν ανάλογη. Δε μετανιώνω γι’ αυτά» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

«Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στη Μαριλίτα;» ρώτησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου τον Δημήτρη Λάλο.

«Με τη Μαριλίτα έχουμε μια πάρα πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά, και όχι μόνο. Έχουμε μια κοινή επαφή, έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε το ρόλο, τη στιγμή. Ο ρόλος είναι και η στιγμή την ώρα που παίζεις… Με τη Μαριλίτα κάπως έχουμε ταιριάξει σε αυτό, γι’ αυτό και καταφέραμε να κάνουμε αυτό το πολύ δυνατό ζευγάρι» απάντησε ο ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164