Site icon TLIFE

Δημήτρης Λάλος: Η αντίδραση on camera όταν τον ρωτούν αν είναι ερωτευμένος

Με αφορμή την επικείμενη θεατρική συνύπαρξη με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο Ηρώδειο, ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Λάλος αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αντίδρασή του όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος.

«Τίποτα δε μπορεί να κερδίσει τον έρωτα. Ο έρωτας γενικά, νομίζω ότι είναι μια κινητήριος δύναμη για όλη την ανθρωπότητα και επίσης η αγάπη. Νομίζω ότι χωρίς αυτή την κινητήριο δύναμη πολλά πράγματα δε μπορούν να γίνουν» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή αλλά και τη συνεργασία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Δημήτρης Λάλος απάντησε. «Είμαι διάσημος από τη δουλειά μου, αλλά δεν είναι δουλειά μου να είμαι διάσημος. Εγώ συνεχίζω να κάνω ό,τι κάνω, να δουλεύω πυρετωδώς, μανιωδώς  για να φέρω στο κοινό, απέναντι στο οποίο νιώθω μεγάλη ευθύνη, ό,τι καλύτερο μπορώ. Το να δουλεύεις με ηθοποιούς που συνεννοείσαι και μπορείς να επικοινωνήσεις, είναι νομίζω πάντα το καλύτερο».

«Το έργο πραγματεύεται μια θυελλώδη και παθιασμένη σχέση, εσείς έχετε ζήσει κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα;» ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον Δημήτρη Λάλο να απαντά: «Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι ζουν συνεχώς κάτι το οποίο τους κινεί. Άρα, πώς θα μπορούσα εγώ να μην το ζήσω;».

Η απάντηση αυτή έδωσε την πάσα στον δημοσιογράφο να ρωτήσει τον ηθοποιό, αν αυτή την περίοδο νιώθει ερωτευμένος, με τον ίδιο να χαμογελά με νόημα και να αποχωρεί.

Να θυμίσουμε πως τους τελευταίους μήνες οι φήμες θέλουν τον Δημήτρη Λάλο να είναι σε σχέση με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

© 2024 tlife.gr