Δημήτρης Μακαλιάς: Αποκάλυψε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα θα γίνει κουμπάρα του, μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε στην παρέα του «Summer’s Cool» το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, την Μπέττυ Μαγγίρα και τα μελλοντικά του πλάνα.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα θα είναι η μια από τις δύο νονές του δεύτερου παιδιού του με την Αντιγόνη Ψυχράμη. 

«Η Αντιγόνη χαίρεται που θα κάνουμε διακοπές και που τον χειμώνα δεν θα έχουμε τόση δουλειά. Λίγο μπουκώσαμε με δύο παιδιά. Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 χρόνο. Κανένα παιδί δεν είναι εύκολο στον ύπνο και ποτέ ο ύπνος τους δεν συνδυάζεται με τον δικό σου. Το δεύτερο παιδί μας θα το βαφτίσει και η Μπέττυ και μια φίλη μας, καλώς εχόντων τον Σεπτέμβρη. Θα καλέσουμε καλούς κι αγαπημένους φίλους» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Κάνουμε μικρές αποδράσεις με την Αντιγόνη και αφήνουμε τα παιδιά 2-3 μέρες. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά 15 μέρες στην κατασκήνωση παππούς-γιαγιά. Ο μεγάλος μου γιος έρχεται συνέχεια στην παράσταση, την ξέρει απ’ έξω και συμμετέχει σαν κοινό. Σίγουρα κάθε βράδυ με λέει γουρούνι, επειδή κάνω έναν αστυνομικό» ανέφερε επίσης ο ηθοποιός.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164