Site icon TLIFE

Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι και δε δεχόμαστε αυτή τη χειραγώγηση»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day απαντώντας για το τέλος της συνεργασίας του με την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και την δικαστική διαμάχη της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ο κόσμος καταλαβαίνει τι έγινε, έφτασε ο κόμπος στο χτένι και δεν δεχόμαστε αυτή τη χειραγώγηση, είτε για αυτό το ζήτημα, είτε για τα μείζονα, όπως το θέμα με τα Τέμπη», σχολίασε αρχικά επί του θέματος ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Δεν έχει νόημα, είναι αστείο. Μου είπαν να βγάλω μια απόφαση. Έχω πάει Νομική, ξέρω ποιος είναι ο δρόμος. Αν ήθελα αποφάσεις θα πήγαινα στο δικαστικό σώμα. Ευχαριστώ για την κατεύθυνση. Ποια απόφαση να βγάλω; Εγώ είπα ότι φαίνεται ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Κάντε υπομονή και θα έρθει. Εμείς θα την βγάλουμε;» σχολίασε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος ξεκαθάρισε πως αποχώρησε από το πρακτορείο της γνωστής booker, ενώ έκτοτε έχουν διακόψει την επικοινωνία.

«Δεν παίρνω θέση, νομίζω ότι υπάρχει μια προειδοποίηση προς όλους να μην αναφερόμαστε στην υπόθεση. Και κερατάς και δαρμένος; Είμαι ένας καλόπιστος πρώην συνεργάτης ο οποίος αποχώρησε χωρίς να κάνει θέμα γιατί έφυγε, δεν ήθελα να προκαλέσω κάτι», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος καλεσμένος στο Happy Day.

© 2025 tlife.gr