Site icon TLIFE

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Αποκλείεται να με χαρακτήρισε κακό παιδί» – Νέα αντίδραση μετά τα «καρφιά»

Στα σχόλια που ακούστηκαν για τον ίδιο μετά τα όσα ανέφερε χθες ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. 

Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε» ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα. (δες εδώ όλα όσα είπε ο παρουσιαστής με αφορμή την έντονη κριτική που δέχτηκε μετά από ρεπορτάζ της εκπομπής του)

Σήμερα 22/9 η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, και προσπαθώντας να καταλάβει σε ποιον απευθύνεται ο Γιώργος Λιάγκας, ανέφερε πως οι άνθρωποι που έχουν καθίσει δίπλα στον παρουσιαστή είναι η ίδια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα λεγόμενα αυτά μεταφέρθηκαν στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος απάντησε χαρακτηριστικά: «Και η Σάσα, και ο Τσουρός, και ο Λιανός, και η Φαίη έχει κάτσει δίπλα του, και ο Γεωργαντάς» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ δε θα πέσω σε καμία λούμπα γιατί δεν έχει αναφερθεί το όνομά μου. Δε θα μπω ξαφνικά σε μια διαδικασία να απαντήσω και να σηκώσω ένα γάντι που δεν ξέρω αν έχει πέσει στη δική μου κατεύθυνση. Αν με ρωτάτε, αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”. Δε ξέρω σε ποιον αναφέρεται, αλλά εμένα δίνω πολύ λίγες πιθανότητες να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”».

© 2024 tlife.gr