Site icon TLIFE

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Καινούργιου – Σκορδά: «Έπαιξαν ρόλο οι μεσάζοντες σε αυτήν την κόντρα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά.

«Η συμφωνία με το Mega υπάρχει και υφίσταται. Δεν έχει γίνει ακόμη συνάντηση για το τηλεοπτικό μου μέλλον. Είμαι ανοιχτότατος και διάπλατος να παρουσιάσω κάτι δικό μου» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Ήταν μια παρεξήγηση/ κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά που έπαιξαν ρόλο οι μεσάζοντες. Μπήκαν λόγια. Έχει συμβεί και σε μένα να μπουν λόγια. Ή τους τα γράφω, ή τους παίρνω τηλέφωνο ή τους μπλοκάρω. Την ξέρετε την ακολουθία» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»:

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εννοείται ότι σε ένα κανάλι μπορούν να σταθούν δύο εκπομπές με αντίστοιχο περιεχόμενο. Τις εκπομπές τις κάνουν οι άνθρωποι. Φέτος υπήρχαν 14 ομοειδείς εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Θα ήταν μια ωραία πρόταση να κάνουν βραδινό show εναλλάξ, όπως γίνεται με το Saturday Night Live.

Είναι δύο άνθρωποι που έχουν διαγράψει την ιστορία τους στην τηλεόραση και μέχρι ένα σημείο δικαιούνται να έχουν παραξενιές. Δεν ξέρω ποιον εννοεί ο Γρηγόρης όταν λέει ότι υπήρχαν διευθυντές που δεν το ήθελαν. Όποτε έχω βρεθεί με τον Γρηγόρη στο ίδιο κανάλι, πάντα αυτός έπαιρνε τις εκπομπές».

© 2024 tlife.gr