Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Φαίη Σκορδά: «Δώσε και μία οδηγία επάνω να μην τον δείχνουμε σπλιτ»

Η Φαίη Σκορδά ήρθε σε αντιπαράθεση το πρωί της Πέμπτης 17/10 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσα από το «Buongiorno», με αφορμή τις δηλώσεις της Josephine. 

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε έντονα όταν ο συνεργάτης της αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας, Νίνο, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Επειδή κι εγώ τον αγαπώ τον Νίνο, το θεωρώ λίγο άδικο σε μία ημέρα σημαντική επαγγελματικά για τη Josephine να σχολιάζουμε εκείνον», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, ανοίγοντας διάλογο σε υψηλούς τόνους με τον συνεργάτη της.

«Τους ξέρω και τους δύο, μακάρι να τα ξαναβρούν τα παιδιά. Εδώ έχουμε βάλει σπλιτ μπροστά, τον Νίνο βλέπουμε. Εσύ καλά το αισθάνεσαι αλλά δώσε και μία οδηγία επάνω να μην τον δείχνουμε σπλιτ», της απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανώς ενοχλημένος.

«Το σπλιτ έπαιζε, γιατί έγιναν οι ερωτήσεις από όλους τους δημοσιογράφους και απάντησε σε αυτό. Σαφώς και θα παίξεις τον Νίνο, όταν απαντάει για τον χωρισμό της και για τα προσωπικά της, αυτό λέω. Δεν αναφέρεται το όνομα, οπότε η εικόνα πρέπει να ακολουθεί τον λόγο. Μετά όμως από αυτό, το να συνεχίζεις να μιλάς για τον Νίνο, το θεωρώ λίγο άβολο. Να έρθει εδώ ο Νίνο από κοντά να τα πούμε», εξήγησε αμέσως μετά η Φαίη Σκορδά.

 

«Ωραία, ας ασχοληθούμε με το άλμπουμ της Ζόζεφιν τότε. Το ‘χει ακούσει κανένας από εσάς, αφού θέλετε να το παίξετε έξυπνοι; Πάμε να πούμε για το τραγούδι! Πες μας το ρεφρέν! Το ξέρεις; Μην βάζουμε όμως τρικλοποδιές και κάνουμε σαμποτάζ στον ίδιο μας τον εαυτό!», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από την πλευρά του στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164