Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, υπερόπτης με ελλιπείς γνώσεις»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές σχολίασε το πολιτικό παρασκήνιο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τη στάση που κράτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέναντί του, μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο. 

«Ορισμένοι με κανιβάλισαν αρκετά, άλλοι με στήριξαν όμως και τους ευχαριστώ. Από την πολιτική απογοητεύτηκα, ο κανιβαλισμός στην πολιτική μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μάλιστα σε ένα αριστερό κόμμα στο οποίο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να επικρατεί συντροφικότητα. Μετά την απαράδεκτη και μη τίμια συμπεριφορά απέναντί μου, έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Με απαξίωνε με τρόπο απαράδεκτο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και συνέχισε: «Ήρθε η Σοφία Μπεκατώρου και άρχισε να έχει απαιτήσεις του τύπου ή αυτός ή εγώ. Είμαι 30 χρόνια σε αυτό τον χώρο και αυτή ήρθε προχθές. Είναι πράγματα τρελά, απαράδεκτα και μη τίμια. Αυτά τα φτηνά και ευτελή που γίνονται στην αριστερά θα τα υπογραμμίζω και σε όποιον αρέσει. Πολλοί σύντροφοι συμφωνούν με εμένα πως εδώ έχουμε ξεπουληθεί σαν κόμμα. Το να γίνει κάποια στιγμή ο κύριος Κασσελάκης πρωθυπουργός, για εμένα είναι τραγωδία. Έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης. Δεν θα τον άφηνα ούτε έξω από το Μαξίμου να περάσει». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164