Site icon TLIFE

Δημήτρης Σταρόβας: Αισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του – Πώς επικοινωνεί, τι δείχνουν οι εξετάσεις του

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα, Τετάρτη 15 Μαϊου, περίπου στις 12 μ.μ.

Ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης μετέφερε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου όλα τα νεότερα για την υγεία του 61χρονου δημοφιλή καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τον ιατρικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η κινητικότητα του Δημήτρη Σταρόβα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ιατρικές πηγές κάνουν λόγο ότι είναι καταβεβλημένος, ωστόσο επικοινωνεί στοιχειωδώς με τους γιατρούς και τους δικούς του ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως τα οποία προβλήματα προκάλεσε το ισχαιμικό επεισόδιο θα είναι παροδικά και θα ξεπεραστούν με την πάροδο του χρόνου.

Ο Δημητρης Σταρόβας παρακολουθείται στη νευρολογική κλινική λαμβάνοντας φαρμακευτικό σχήμα για την αντιμετώπιση της κατάστασης του.

Δες αναλυτικά το βίντεο του T-live:

© 2024 tlife.gr